2014. január 1., szerda

Nyitott szívvelMerre?
A mai negyvenes generáció legnagyobb drámáját mutatja be ez a film
"...lét elviselhetetlen könnyűségében élve észre sem vesszük, hogy szabadságunk építése helyett, vastag falú börtönt húztunk fel magunk köré. És mindegy, hogy munkamániának, alkoholizmusnak vagy depressziónak hívjuk, mindez arról szól, hogy már csak magunkra vagyunk képesek figyelni, illetve már magunkra se nagyon...az élet csak gyertyaláng! " forrás

Hogyan?
8 című film   
"2000 szeptemberében 191 ország kormánya vállalt kötelezettséget arra, hogy 2015-re a felére csökkentik a világon a szegények számát. Ennek érdekében különböző intézményeket hoztak létre, illetve támogatnak, amelyek szerte a világon fejtik ki tevékenységüket. A legjobb esetben is csak félúton járunk a célok megvalósításában. A helyzet továbbra is kritikus. .."

Miért?
Egyszerűbb gyermekkor - Hogyan neveljünk nyugodtabb, boldogabb, magabiztosabb gyerekeket? E könyv mozgalmat indított el: szülőkét, akik nem hagyják, hogy korunk konzumkultúrája bedarálja őket, és egy élhetőbb, tartalmasabb, szebb gyermekkort kívánnak lányaiknak és fiaiknak biztosítani.
 
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése